Nieuws

Mozilla VPN nu beschikbaar in België vanaf 4,99 euro

Mozilla VPN
Mozilla VPN is sinds vandaag beschikbaar in België voor iOS, Android, macOS en Windows.

Mozilla VPN: de langverwachte VPN-dienst van Mozilla is nu ook beschikbaar in België. Het bedrijf dat al 20 jaar een voorvechter is van online privacy wil met een eigen VPN meer veiligheid bieden voor zijn gebruikers.

Mozilla VPN

Met behulp van het meest geavanceerde WireGuard®-protocol versleutelt Mozilla VPN alle netwerkactiviteiten en verbergt het IP-adressen. Mozilla houdt – in tegenstelling tot sommige andere diensten – geen logboeken bij van gebruikersactiviteiten. Het bedrijf claimt ook dat gegevens niet verkocht worden om advertentieprofielen op te bouwen.

Snelheid

Volgens Mozilla is de Mozilla VPN heel snel. “Het WireGuard-protocol bestaat uit een code van slechts 4.000 regels, wat een fractie is van de omvang van legacy-protocollen die door andere VPN-dienstverleners worden gebruikt.” Een claim die TechPulse zeker gaat testen.

De VPN-dienst werkt perfect samen met Firefox en je Firefox-account. Met één account kan je tot 5 apparaten beschermen. De nieuwe dienst kost 9,99 euro per maand en is daarmee opvallend duurder dan de concurrentie. Wie niet tevreden is, kan na 30 dagen zijn/haar geld terugvragen. Het bedrijf biedt ook een 6- of 12-maandenoptie voor respectievelijk 6,99 en 4,99 euro.

Mozilla VPN

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business