Mozilla VPN

Mozilla VPN is sinds vandaag beschikbaar in België voor iOS, Android, macOS en Windows.

Advertentie

Mozilla VPN: de langverwachte VPN-dienst van Mozilla is nu ook beschikbaar in België. Het bedrijf dat al 20 jaar een voorvechter is van online privacy wil met een eigen VPN meer veiligheid bieden voor zijn gebruikers.

Mozilla VPN

Met behulp van het meest geavanceerde WireGuard®-protocol versleutelt Mozilla VPN alle netwerkactiviteiten en verbergt het IP-adressen. Mozilla houdt – in tegenstelling tot sommige andere diensten – geen logboeken bij van gebruikersactiviteiten. Het bedrijf claimt ook dat gegevens niet verkocht worden om advertentieprofielen op te bouwen.

Snelheid

Volgens Mozilla is de Mozilla VPN heel snel. “Het WireGuard-protocol bestaat uit een code van slechts 4.000 regels, wat een fractie is van de omvang van legacy-protocollen die door andere VPN-dienstverleners worden gebruikt.” Een claim die TechPulse zeker gaat testen.

De VPN-dienst werkt perfect samen met Firefox en je Firefox-account. Met één account kan je tot 5 apparaten beschermen. De nieuwe dienst kost 9,99 euro per maand en is daarmee opvallend duurder dan de concurrentie. Wie niet tevreden is, kan na 30 dagen zijn/haar geld terugvragen. Het bedrijf biedt ook een 6- of 12-maandenoptie voor respectievelijk 6,99 en 4,99 euro.

Mozilla VPN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here