Nieuws

iOS 14.7 uitgerold met MagSafe Battery Pack voor iPhone 12

iPhone 12
Apple start vandaag met de uitrol van iOS 14.7. De features die de update toevoegt zijn eerder klein, maar daarom zeker niet minder handig.

Zo ondersteunt de iPhone 12 met iOS 14.7 nu het nieuwe MagSafe Battery Pack van Apple. Dat accessoire kost om en bij de 100 euro. Je hoeft je iPhone niet meer in een case te steken: het nieuwe gadget klik je gewoon vast op de achterkant van je telefoon. Concreet voegt het 1.460 mAh aan stroomcapaciteit toe. Het gadget laadt je telefoon op aan ongeveer 5 watt (15 watt in de stekker). Dat is dus niet bijster snel, maar in een noodsituatie kan het wel helpen. 

iOS 14.7: kleine updates 

Daarnaast kan je vanaf iOS 14.7 twee prepaid Apple Cards samenvoegen om ze in een gedeelde account te gebruiken. Het is nu mogelijk om HomePod timers te beheren in de Home-app. In de Podcasts-bibliotheek staat een filter waarmee je alleen de series die jij volgt kan weergeven.  

Apple heeft ook tvOS 14.7 uitgebracht. Die update moet de prestaties en stabiliteit van Apple TV verbeteren. WatchOS 7.6 laat inwoners van 30 extra landen toe om een elektrocardiogram te maken met hun Apple Watch. In België kon dat al sinds begin april.  

Grote updates voor iOS 15 

Apple houdt enkele grote updates achter de hand voor iOS 15. Die zou onder meer FaceTime voor pc en Android toevoegen, net als een make-over voor notificaties en een digitale versie van je rijbewijs in de Apple Wallet. 

Je kan je iPhone nu updaten naar iOS 14.7, door je instellingen te openen, naar ‘Algemeen’ te gaan en voor ‘Software-update’ te kiezen. 

appleiosmobiel

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals