TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van “Slimme apparaten maken ons dom en lui” tot alleen admin kan voortaan printers en drivers installeren in Windows 10 en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

EU stemt in september over universele oplader voor smartphones

Worden fabrikanten binnenkort verplicht dezelfde oplaadpoort te gebruiken in al hun apparaten? De beslissing valt in september.

TechPulse giveaway: win de Steelseries Arctis Prime gaming headset

Om de week leuk af te sluiten geeft de redactie van TechPulse jullie de kans om een Steelseries Arctis Prime te winnen t.w.v. 119 euro.

Z Fold 3 en Z Flip 3 officieel: dit zijn alle aankondigingen van Galaxy Unpacked

Samsung Galaxy Unpacked is afgetrapt. Van de Z Fold 3 tot de Galaxy Buds 2, hier lees je alles wat Samsung vandaag heeft aangekondigd.

NortonLifeLock en Avast bundelen de krachten

Een nieuwe supermacht binnen cybersecurity is geboren. NortonLifeLock en Avast gaan voortaan als één bedrijf verder.

Elektrische Mercedes EQS kost standaard 106.000 euro

De nieuwe Mercedes EQS zal een startprijs van 106.000 euro krijgen. Wil je het MBUX Hyperscreen? Dan betaal je er nog eens 8000 euro extra voor.

Microsoft protesteert tegen cloudcontract van 10 miljard dollar voor Amazon

Microsoft heeft geprotesteerd tegen de beslissing van het National Security Agency (NSA) om Amazon een cloudcontract van 10 miljard dollar te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here