Nieuws

Dit is de nieuwe Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5
De Fitbit Charge 5 is officieel gelanceerd. Voor 179,95 euro heb je de meest uitgebreide Charge ooit. Het model is beschikbaar vanaf de herfst.

Zoals de geruchten hadden voorspeld heeft Fitbit een nieuwe versie van de Charge uitgebracht. De Fitbit Charge 5 heeft een nieuw design gekregen en krijgt er een pak nieuwe features bij. Het model zal te koop zijn voor 179,95 euro.

Officieel gelanceerd: Fitbit Charge 5

Zoals je op de foto’s kunt zien, heeft de Charge 5 een nieuw AMOLED-display dat veel meer helderheid en kleuren naar voren brengt. Alle vertrouwde functies zijn aanwezig, in combinatie met onder andere ECG en het opvolgen van mogelijke hartritmestoornissen. Net zoals in de Fitbit Sense. Het model is 10% smaller geworden en er komt een hele reeks met nieuwe bandjes naar het portfolio van de smartwatchfabrikant. Het model heeft nu ook een ingebouwde GPS-functie, 20 soorten activiteiten en een automatische activiteitstracker.

Samen met het nieuwe model zet Fitbit duidelijk ook sterker in op zijn applicatie en Fitbit Premium. Met Daily Readiness brengt het bedrijf een nieuw overzicht naar de Charge 5, Sense, Versa 3, Versa 2, Luxe en Inspire 2. Het systeem kan vaststellen of je lichaam klaar is voor een nieuwe uitdaging/work-out en kan ook bepalen of je lichaam een pauze nodig heeft;

Iedere ochtend kan je een melding instellen waarbij Fitbit je een score geeft op basis van je slaap, activiteit, hartritme en ga zo maar door. Op basis daarvan wil het smartwatchbedrijf extra inzetten op fysiek en mentaal welzijn.

Extra’s

Zoals vermeld heeft de Fitbit Charge 5 nu de recente ECG-monitor uit de Sense aan boord. Daarmee kan de smartwatch ook stoornissen vaststellen en eventueel het advies geven om naar een dokter te gaan. Bovendien kan je met je ademhalingsfrequentie, huidtemperatuur en SpO2 extra persoonlijke inzichten krijgen die je mogelijk kunnen helpen.

Net zoals alle voorgaande modellen heeft ook de nieuwe Charge Fitbit Pay aan boord.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business