Jabra Elite 7 Pro Elite 7 Active

Audiospecialist Jabra heeft deze week maar liefst drie nieuwe earbuds uitgebracht. Het gaat om de Elite 7 Pro, Elite 7 Active en Elite 3.

Advertentie

Jabra heeft drie nieuwe earbuds gelanceerd voor particulieren. Na de Elite 85t die vorig jaar werd uitgebracht heeft Jabra vooral het design van de earbuds nog eens onder handen genomen. Zo zou de Elite 7 Pro 16% kleiner zijn dan zijn voorganger en hebben alle drie de nieuwe modellen een meer minimalistische stijl.

Jabra Elite 7 Pro Titanium
De nieuwe Elite 7 Pro.

Jabra Elite 7 Pro

Dit is het nieuwe topmodel van de audiogigant. De nieuwe Elite 7 Pro heeft ruisonderdrukking, voice pick-up voor als je moet spreken, verbeterde microfoons en de bestaande transparantiemodus. Dit alles zou beter aangestuurd worden door vernieuwde algoritmes. Samen met de case kan je tot 35 uur luisterplezier uit één batterijlading halen. Zonder case is dat 9 uur. Het nieuwe model heeft bluetooth 5.2, kosten 199 euro en zullen vanaf 1 oktober in verkoop gaan.

Jabra Elite Active 7 Pro Mint
Het enige verschil met de 7 Pro is de coating.

Elite 7 Active

De Active-reeks is zoals vanouds gemaakt voor sporters. Ook de Elite 7 Active is gemaakt om sporters van betere audio te voorzien tijdens hun activiteiten, zo heeft dit model een coating gekregen waardoor de earbuds beter in je oren zouden blijven zitten. Verder heeft de nieuwe Active-reeks alle features van de Pro, kosten ze 179 euro en zullen ze ook vanaf 1 oktober in verkoop gaan.

Elite 3

Tot slot heeft Jabra nog een paar heel betaalbare earbuds uitgebracht. De Elite 3-reeks kost maar 79,99 euro maar heeft geen ruisonderdrukking of voice pick-up aan boord. Volgens de audiofabrikant zou het ontwerp van de earbuds voldoende moeten zijn om omgevingsgeluiden buiten te houden. Een oplaadbeurt geeft je 7 uur luisterplezier wat meer dan voldoende is. Ook de Elite 3 heeft bluetooth 5.2 en zal begin oktober in verkoop gaan.

Jabra Elite 3 Lilac
Minimalistisch design met een minimalistische prijs.

Gerelateerde artikelen

Review Jabra Elite 75t earbuds: Al de rest kan inpakken

Jabra's Elite 75t draadloze earbuds zijn echt de moeite waard zonder een 'maar'.

Review Jabra Elite Active 65t: Liedje in je hoofd

Oortjes met draad zijn niet meer van deze tijd. We zijn een actief ras en willen te allen tijde beweeglijk kunnen zijn. De Jabra Elite Active 65t helpt je daarbij.