Nieuw op Netflix in oktober 2021

Nieuw op netflix in september. Benieuwd naar wat er komt? Wij zorgen elke maand voor een overzicht van de beste nieuwe titels.

Advertentie

Heb je het aanbod van Netflix België ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 1 september verschijnen er (bijna) elke dag weer leuke nieuwe titels op Netflix. Elke maand zetten we de beste nieuwe films en series op een rijtje zodat jij weer weet wat te doen als het geen terrasjesweer is. Dit is het overzicht voor september 2021.

Nieuw op Netflix België (september 2021)

Mamma Mia! – 1 september

Eén van de bekendste muziekfilms van de voorbije 20 jaar keert terug naar de streamingdienst. Vanaf vandaag kan je deze ontspannende film met onder andere Meryl Streep en Pierce Brosnan opnieuw bewonderen in je thuiscinema.

Lucifer – laatste seizoen – 10 september

Het laatste seizoen van deze komische fantasie-politieserie verschijnt vanaf begin september nieuw op Netflix.

Schumacher – 15 september

Na het ongeval van Schumacher probeerde de familie in de anonimiteit te leven. Dat werd steeds moeilijker aangezien fans wilden weten wat zijn gezondheidstoestand was. Je favoriete streamingdienst pakt in september uit met een nieuwe docu over het leven van de 7-voudige F1-kampioen.

Sex Education – Seizoen 3 – 17 september

Dear White People – Seizoen 4 – 22 september

The Starling – Film – 24 september

The Starling is de 2e Netflix Original voor actrisse Melissa McCarthy. Deze comedy is vanaf 24 september te zien en gaat over een koppel dat zwaar op de proef wordt gesteld in hun rouwproces na een tragische gebeurtenis.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here