HBO Max in België

HBO Max zal dan toch niet bij aanvang beschikbaar zijn in België of Nederland. Onze Scandinavische noorderburen mogen de spits afbijten.


Eind 2020 liet HBO weten dat zijn streamingdienst HBO Max onderweg is naar Europa en Latijns-Amerika. Eind dit jaar zou de streamingdienst in onze contreien beschikbaar moeten zijn. Verwacht werd dat de dienst ook in eerste instantie in België en Nederland beschikbaar zou zijn, al blijkt dat nu niet het geval. HBO zal eerst uitgerold worden in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Spanje en Andorra.

HBO Max in België

Nog geen HBO Max in België dus, althans niet dit jaar. De Amerikaanse streamingdienst liet al vallen dat onder andere Portugal, Bosnië Herzegovina, Polen, Bulgarije mee in aanmerking komen. Over België of Nederland wordt in de communicatie niet gesproken, al houdt HBO wel de deur op een kier. De dienst zou namelijk ook uitgerold worden in andere regio’s volgend jaar, schrijft HBO.

In oktober plant het bedrijf een lanceringsevenement waarin we mogelijk meer te weten zullen komen over de functies en content die Max zal aanbieden. Vermoedelijk zal Max een combinatie van Warner Bros, HBO zelf, Max Originals, Cartoon Network en andere aanbieden.


Prijzen zijn nog niet gekend en zullen heel waarschijnlijk op het lanceringsevenement gecommuniceerd worden.

HBO Max Europe
HBO Max arriveert in oktober in Europa, helaas niet in België en Nederland.