TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van het einde van de rechtszaak tussen Apple en Epic tot ‘hoe update je de drivers op je PC?’ en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

Krijgt jouw Mac macOS Monterey? Check het hier

Er werd deze zomer hard gewerkt aan de ontwikeling van macOS Monterey. In de komende weken zal het OS uitgerold worden. Ook voor jouw Mac?

Apple lanceert 9e generatie iPad & iPad Mini

Op het Apple Event van september heeft Tim Cook & co. een nieuwe generatie van de populaire iPad en de iPad Mini.

Sonos kondigt Beam 2 aan voor 499 euro

Dit is de Sonos Beam 2. Voor 499 euro krijg je een compacte soundbar met Dolby Atmos, HDMI eARC en gefaseerde audiotechnologie.

WhatsApp brengt multi-device via bèta naar alle gebruikers

Wie zin heeft kan vandaag al aan de slag met multi-device-ondersteuning in WhatsApp. Je hebt er wel de nieuwste app-versie voor nodig.

Lucid Air haalt meer dan 800 km autonomie volgens officiële normen

We zaten er allemaal al een tijdje op te wachten. Wanneer komt Lucid met officiële cijfers rond de autonomie van het topmodel? Meer dan 800 km is het resultaat.

EPOS lanceert H3 Hybrid gaming headsets met dubbel audiospoor

Audiomerk EPOS heeft vandaag de H3-serie gaming headsets aangekondigd, bestaande uit de H3 Hybrid en H3PRO Hybrid. De hoofdtelefoons werken op PC en consoles en ondersteunen gelijktijdig meerdere verbindingen.

Deze tien producten van Sonos zijn vanaf nu een stuk duurder

Dat Sonos dit jaar nog een prijsstijging zou doorvoeren wisten we al. Vanaf deze week is het dus zover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here