TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van KBC Mobile wereldwijd in de prijzen tot eindelijk een oplossing voor slechte batterijduur Roam en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

Gadgets van de maand: september 2021

De redactie van TechPulse richt de aandacht op enkele van hun favoriete gadgets en apps. Dit zijn gadgets van de maand voor september 2021.

OPPO Reno6 5G review: altijd goed in beeld

Met de OPPO Reno6 trekt OPPO meer dan ooit de kaart van fotografie en video. Maar wat heeft de smartphone nog meer te bieden?

Grootste taxibedrijf van Londen wil helemaal elektrisch rijden tegen 2023

Addison Lee, het grootste taxibedrijf van Londen, heeft het plan opgevat om tegen 2023 zijn diensten volledig elektrisch aan te bieden.

Onderzoek naar discriminatie en misbruik bij Activision Blizzard opgestart

De problemen zijn nog niet voorbij voor Activision Blizzard. Het Amerikaanse SEC heeft een onderzoek gestart tegen de gameontwikkelaar.

Microsoft lanceert Surface Pro 8, Duo 2 en Laptop Studio

Drie nieuwe Surface-producten zijn gisteren aangekondigd op het hardware-event van Microsoft.

Diablo 2 Resurrected review: Modern, maar heerlijk nostalgisch

Diablo 2: Resurrected is vanaf vandaag te spelen op PC en consoles. Blizzard brengt met deze remaster de magie van het origineel opnieuw tot leven, al was de twintig jaar oude action RPG nooit echt dood te noemen.

Vlaams Belang lanceert eigen app ‘tegen censuur’

Vlaams Belang heeft een applicatie uitgerold voor haar kiezers. De partij wil naar eigen zeggen een alternatief bieden voor de traditionele sociale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here