Nieuws

Jelly scrolling plaagt displays nieuwe iPad mini

Jelly scrolling iPad mini
Een aantal eigenaars van de nieuwe iPad mini meldt een opvallend probleem met het display. Dat zou geplaagd worden door Jelly Scrolling.

Het was 9to5Mac dat als eerste over het probleem berichtte. Bij ‘jelly scrolling’ scrolt één kant van het scherm aan een andere snelheid dan de rest van het display. Dat verschil is heel miniem, maar wel waarneembaar in portretmodus, zo blijkt. Het scherm produceert een licht wiebelende sensatie tijdens het scrollen. Het euvel is moeilijker te zien als je de nieuwe iPad mini in landschapsmodus houdt, maar dat mag uiteraard niet gelden als oplossing. Websites en sociale media lees je nu eenmaal liever in portret-oriëntatie. 

Jelly scrolling nog niet verklaard 

Het is niet duidelijk of de eigenaardigheid vasthangt aan het scherm, of dat het om een softwareprobleem gaat. Gelukkig gaat het louter om een grafische glitch en lijdt de functionaliteit er alvast niet onder. Verder is het niet duidelijk hoe wijdverspreid het issue is, want het probleem werd nog maar heel uitzonderlijk gemeld. In elk geval zal Apple zijn klanten toch mogen tegemoetkomen met een oplossing. Zij telden immers een aardige som neer voor een premiumproduct. De fabrikant heeft nog niet gereageerd op de kwestie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business