Nieuws

EPOS kondigt H6PRO Open en Closed akoestische gaming headsets aan

EPOS H6PRO
Audioproducent EPOS kondigt vandaag de H6PRO line-up van headsets aan. Het gaat om de H6PRO Open en Closed, die elk een ander soort gamer moeten aanspreken.

Kort na de lancering van de H3 Hybrid, heeft het ons ondertussen bekende audiomerk EPOS alweer wat nieuws voor te stellen. De H6PRO komt er in een Open en Closed variant. Het verschil tussen de twee modellen zit hem voornamelijk in het akoestische ontwerp. De H6PRO Closed is voorzien van gesloten oorschelpen die voor passieve ruisonderdrukking zorgen en dus storende elementen uit de omgeving wegfilteren. Focus staat bij dit model centraal.

De H6PRO Open richt zich dan weer eerder op gamers die het niet stoort om ook nog wat van hun omgeving te horen. Dit kan al eens handig zijn als je bijvoorbeeld een gesprek wil hebben met je partner tijdens het gamen. Een ander voordeel is dan weer dat je makkelijker je eigen stem hoort. 

EPOS = Premium audio

Welke keuze je ook maakt, beide headsets moeten maximaal comfort bieden tijdens lange gamesessies. Uiteraard zal je ook kunnen genieten van de premiumaudio waar EPOS voor bekend staat. De open akoestische headset biedt natuurlijke en realistische game-audio en levert het best mogelijke geluid over het volledige frequentiespectrum, met minimale luistervermoeidheid, terwijl het gesloten ontwerp een krachtige en aanpasbare in-game audio-ervaring wil bieden, waarmee alle gamers profiteren van een competitief voordeel. 

Zoals we zagen bij de EPOS H3 Hybrid is het ook hier mogelijk om de microfoon naar boven te zetten om jezelf te muten en kan deze ook volledig verwijderd worden wanneer je hem niet gebruikt. Om het ontwerp netjes te houden, worden hiervoor afdekplaatjes voorzien door EPOS. 

Voor alle platformen

De H6PRO-headsets bevatten verwisselbare kabels voor pc, Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Gamers kunnen de headset ook koppelen aan een EPOS-geluidskaart, zoals de GSX 300 die we eerder al getest hebben. Dit is een goede oplossing voor zij die liever verbinden via USB in plaats van analoog. 

Prijs en beschikbaarheid

De EPOS H6PRO Open en Closed gamingheadsets zijn nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming, en bij geselecteerde verkooppunten. De H6PRO Closed en de H6PRO Open hebben een adviesprijs van 179 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business