pixel 6 pro

Google meldt dat het werkt aan een oplossing voor de flikkerende schermen van de Google Pixel 6 Pro als het toestel uit staat.

Advertentie

Dat is alvast goed nieuws voor alle mensen die in het bezit zijn van de Pixel 6 Pro en dit euvel ondervinden. Sommige van deze smartphones zouden flikkeringen op hun  scherm vertonen. Deze zouden wel enkel zichtbaar zijn als de smartphone volledig is uitgeschakeld en de aan/uit-knop heel lichtjes wordt ingedrukt. Dat geeft het bedrijf aan op een nieuwe ondersteuningspagina van de smartphone. Dit werd door AndroidCentral opgepikt. Google geeft in het bericht aan te werken aan een oplossing.

Deze zou in met de Android-update van december worden uitgerold. Google raadt gebruikers van de smartphone in tussentijd aan om niet aan de aan/uit-knop te komen als het toestel uitgeschakeld is. De knop zou enkel ingedrukt mogen worden als het is om het toestellen volledig aan te zetten.

Volgens Google zou het hier gaan om een software-matig probleem, en is er dus niets mis met de schermen zelf. De update in december zou het dus volledig kunnen verhelpen, aldus de smartphonefabrikant. Gebruikers van de Pixel 6 Pro zullen dus nog even moeten wachten en van de knoppen afblijven zolang hij uitstaat.

De Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro werden op 19 oktober gelanceerd.  Ze verschenen op 28 oktober in de winkelrekken, en de melding van het probleem volgt dus vrij snel. De standaardversie van de Pixel 6 zou hier geen hinder van ondervinden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here