Orange Go Extreme

Orange Go Unlimited wordt Go Extreme. Klanten met een Unlimited abonnement worden automatisch overgezet naar het pakket met 60GB.


Vanaf 22 november zal Orange Belgium’s meest uitgebreide mobiele abonnement Go Extreme worden en dubbel zoveel data bevatten: 60GB per maand in plaats van 30GB en dat zonder extra kosten.

Orange Go Extreme

Orange Belgium was de eerste operator die al in 2018 een volledig (tussen stevige haakjes) “onbeperkt” mobiel abonnement op de Belgische markt introduceerde, dat onbeperkt bellen, sms’en en mobiele data biedt. Er werd een fair usage policy ingesteld, waardoor klanten na het overschrijden van de fair use limiet nog steeds van mobiel internet konden genieten, maar aan een lagere snelheid.

“De term ‘unlimited’ verwees naar de gemoedsrust die het tariefplan wilde bieden bij het genieten van mobiel internet”, aldus Orange. Om beter tegemoet te komen aan de veranderende noden van zijn klanten, besliste de telecomprovider zich te concentreren op wat voor de klanten het belangrijkst is: meer data.


De naam van het vroegere “Go Unlimited” werd daarom aangepast naar Go Extreme en Orange verdubbelt de beschikbare data tot 60GB per maand. Er is wel nog steeds datzelfde addertje: na het bereiken van de 60GB limiet, zullen klanten mobiel internet kunnen blijven gebruiken aan een verminderde snelheid, die nog steeds de meeste gebruiksmogelijkheden toelaat.

Klanten krijgen automatische het voordeel

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: “Met Go Extreme en zijn enorme dataplafond, nooit eerder gezien op de Belgische markt, bevestigen we ons leiderschap en zorgen we ervoor dat klanten echt kunnen genieten van een overvloed aan data voor dezelfde prijs. Alle huidige klanten zullen automatisch profiteren van dit nieuwe datavolume, en ze blijven in staat om extra kortingen te krijgen wanneer ze dit abonnement bundelen in een convergent pack.”