Orange België

Na Proximus en Telenet verhoogt ook Orange vanaf januari 2022 de prijzen voor televisie en vast internet. Mobiele diensten blijven ongewijzigd.

Advertentie

Orange Belgium zal vanaf 17 januari 2022 de prijzen van vast internet- en tv-diensten verhogen voor nieuwe en bestaande klanten. Abonnementen voor mobiele telefonie zullen ongewijzigd blijven. Er komt tegelijkertijd ook een verhoging van de internetsnelheid in het volledig Telenet-gebied.

Orange verhoogt prijzen

Het is de eerste keer in een lange periode dat de Belgische telecomprovider de prijzen van internet- en tv-abonnementen optrekt. Orange is naast Scarlet en EDPNet een van de grotere prijsbrekers in de Belgische telecommarkt. Volgens De Standaard verhoogt Orange nu die prijzen door stijgende arbeids- en energiekosten, een tekort aan chips voor decoders en modems. Bovendien zijn ook de prijzen voor toegang tot de kabelinfrastructuur van Telenet gestegen.

Concreet zullen de prijsstijgingen doorgaan voor alle Love-, Home- en Boost-abonnementen. Klanten met een mobiel abonnement zullen vooralsnog geen wijzigingen kennen. Orange Belgium zou in de komende weken zijn klanten zelf op de hoogte brengen.

Verhoogde internetsnelheid

Samen met de prijsstijging trekt Orange ook de internetsnelheden op. Klanten krijgen voortaan 150Mbps per seconde in de plaats van 100Mbs. Dat geldt voor het volledige Telenet dekkingsgebied. Wie gebruikmaakt van Orange in het VOO-dekkingsgebied ziet de uploadsnelheid stijgen naar 7,5Mbps, komende van 5 Mbps.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here