Nieuws

Jabra brengt Elite Active 4 uit voor 119 euro

Jabra Elite Active 4
Jabra heeft tijdens CES zijn nieuwe Active-serie voorgesteld. Het gaat om de Elite Active 4 voor sporters met ANC. De earbuds zijn al verkrijgbaar.

Na de Jabra Elite 3 die in 2021 gelanceerd werd voor 80 euro, komt het bedrijf tijdens CES met een nieuwe Elite Active 4. Die zal de nieuwe bluetooth multipoint-technologie van Jabra ondersteunen waarmee je tot twee toestellen tegelijk kan koppelen aan de Elite Active 4. Ook de bestaande Elite 7 Pro zullen multipoint gaan ondersteunen middels een software-update. De introductie van de Jabra Elite 4 Active brengt de Elite Active-reeks naar een breder publiek, en ondersteunt mensen die van een actieve levensstijl houden met onder andere yoga, boksen of hardlopen.

Jabra Elite Active 4

De earbuds bieden Alexa Built-in, de Spotify Tap playback ervaring en Google Fast Pair. Google Fast Pair is compatibel met Android OS 6.0 of hoger en zorgt voor een naadloze verbinding met Android apparaten. De Spotify Tap playback maakt muziek nog sneller toegankelijk. Al deze functies maken het gemakkelijker dan ooit om het maximale uit je Jabra oordopjes te halen.

Verder blokkeert de Elite 4 Active omgevingsgeluiden in de sportschool door middel van Active Noice Cancellation (ANC). De oordopjes zijn geschikt voor intensief gebruik en beschikken over IP57-gekeurde water- en zweetbestendigheid. Het ontwerp garandeert een unieke, vaste pasvorm die ervoor zorgt dat de oordopjes goed blijven zitten tijdens elke workout.

De earbuds zijn vanaf nu te koop voor 119 euro.

Het design ligt in lijn met de 2021-reeks van Jabra.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business