Nieuws

MSI lanceert nieuwe Creator-laptops op CES 2022

MSI Z17 Creator CES
Tijdens CES 2022 heeft MSI een nieuwe line-up laptops voor Content Creators voorgesteld. Zo wil het bedrijf verder bouwen op de populaire modellen van vorig jaar.

De nieuwe line-up laptops voor content creators van MSI bestaat uit de Creator Z17, Creator Z16 en Creator Z16P, en Creator M16. De laatste konden we vorig jaar al reviewen en werd warm onthaald. Het nieuwe model wordt net zoals de andere modellen voorzien van een 12e generatie Intel-processor.

Voor de Creator Z16 is dat maximaal een i7-12700H, gekoppeld met maximaal een NVIDIA GeForce RTX 3060. Wie meer wil kan daarvoor terecht bij de Creator Z16P (Pro) met aan boord een i9-12900H en NVIDIA GeForce RTX 3080 TI laptop GPU. Dit zou volgens MSI goed zijn voor een extra prestatieverbetering van 20 procent en lagere temperaturen dankzij vapor chamber cooling. 

MSI Creator Laptops CES 2022 Z16P

Introductie 17 inch Creator-laptop

De Creator Z17 is nieuw dit jaar en introduceert een model van 17 inch in het aanbod van MSI. Het is de eerste laptop van dat formaat die penaanraking ondersteunt. Net zoals bij de rest van de Creator line-up is er voorzien in een scherm met 16:10 beeldverhoudingen voor extra verticale ruimte. 

De Creator M16 tenslotte is een meer draagbare en stijlvolle keuze voor studenten of makers die behoefte hebben aan krachtige prestaties. De laptop beschikt over een QHD+ True Pixel-display dat plat ligt op 180° en een ultralicht, slank aluminium chassis.

MSI lanceerde gisteren ook een nieuwe line-up voor gamers, waaronder de nieuwe superkrachtige Vector laptops. Daarover kan je alles lezen op hun website of je kan onderstaande lanceringsvideo bekijken.

CES 2022laptopmsi

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals