Nieuws

JBL stelt nieuwe audioproducten voor: Live Pro 2, Pulse 5 en meer

JBL heeft zijn nieuwe audioline-up voor 2022 voorgesteld. Van (draadloze) headsets tot bluetoothspeakers; er is voor ieder wat wils.

Audiospecialist Harman mocht natuurlijk ook niet ontbreken op CES 2022. Tijdens de beurs stelde Harman de nieuwste audioproducten van het bekende dochtermerk JBL officieel voor. De line-up voor 2022 bestaat uit in totaal 8 producten:

JBL Live Pro 2

Deze in-ear headset is voorzien van een True Adaptive Noise Cancelling-modus die je in staat stelt zelf in te stellen hoeveel achtergrondluiden je wil toelaten in je oren. Daardoor kan je ongestoord van je muziek genieten en toch attent blijven voor je omgeving. Handsfree-ondersteuning en de My JBL Headphones-app zorgen voor eenvoudige toegang tot spraakassistentie. De IPX5 waterdichtheid beschermt je oortjes tegen guur winterweer, terwijl de zes ingebouwde microfoons ruis en wind isoleren. De afspeeltijd van de oortjes bedraagt 10 uur, uit de oplaadcase komen hier nog eens dertig extra uren bij. JBL Live Pro 2 zijn vanaf het voorjaar 2022 te koop in blauw, zwart en wit.

jbl live pro 2
Image Credit: Harman/JBL

JBL Partybox Encore

Zin in een feestje? Met de JBL Partybox Encore is het overal feest! Deze party speaker produceert een geluid van 100W en beschikt over een ingebouwde lichtshow. Via de speciale JBL PartyBox-app kan de lichtshow naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld stroboscoopeffecten en lichtshows die synchroon lopen met de beat van de muziek. De fervente clubganger zal er nostalgisch van worden.

Is dat nog niet voldoende, dan zit er bij de Partybox Encore ook nog een microfoon om je favoriete nummers luidkeels mee te brullen. Gelukkig kan je via de interface aan de bovenkant van de speakers het microfoonvolume snel naar beneden brengen. Dankzij een batterijlevensduur tot 10 uur en een IPX4 spatwaterdicht ontwerp kan je zorgeloos doorgaan tot in de vroege uurtjes. JBL Partybox Encore is vanaf de zomer 2022 verkrijgbaar voor 349 euro via de webshop van JBL.

partybox
Image Credit: Harman/JBL

JBL Pulse 5

De JBL Pulse 5 levert een ongekende 360° geluidsbeleving en indrukwekkende lichtshow in eenverbeterd strak design. De nieuwste toevoeging aan de JBL Pulse-serie biedt na één keer opladen 12 uur speeltijd en de stevige riem maakt hem makkelijk draagbaar. IP67 garandeert waterdichtheid en stofdichtheid, waardoor de luidspreker dus in vrijwel iedere omgeving veilig is.

Feestgangers kunnen via de JBL PartyBoost-functie draadloos verbinding maken met meerdere andere luidsprekers om zo een nog groter feest te bouwen. De echte gangmakers kunnen via de Portable app kleuren en effecten kiezen die passen bij elke sfeer. Vanaf de zomer verkrijgbaar voor 249,95 euro.

JBL Pulse 5
Image Credit: Harman/JBL

JBL Boombox 3

De JBL Boombox 3 maakt van elk moment een feestje, met het nieuwe 3-weg luidsprekersysteem dat bestaat uit een racetrackvormige subwoofer, twee drivers voor het middenbereik en twee tweeters. De draagbare luidspreker biedt een diepere bas dan zijn voorgangers en heeft een intense helderheid en een nog krachtiger geluid dan voorheen.

Met de IP67-classificatie voor waterdichtheid en stofdichtheid is de Boombox bestand tegen de meeste weersomstandigheden. De metalen handgreep met comfortabele oranje siliconen grip biedt het gemak van mobiliteit, al weegt de speaker wel enkele kilo’s. De JBL Boombox 3 heeft tenslotte een ingebouwde powerbank om aangesloten apparaten op te laden. Net als de Partybox Encore en de Pulse 5 zullen we deze speaker vanaf de zomer 2022 zien verschijnen, voor 549,95 euro.

JBL Boombox 3
Image Credit: Harman/JBL

JBL Quantum

Het gamingbrand van JBL krijgt er in één klap vier uitbreidingen bij. De meest uit het oog springende is wellicht de Quantum Stream, de eerste microfoon die JBL op de markt brengt. Die kan je gebruiken in combinatie met de Quantum TWS oortjes of een Quantum 810/610 hoofdtelefoon. Al deze producten zullen vanaf het voorjaar beschikbaar zijn.

Quantum Stream

Met de JBL Quantum Stream zal iedereen je perfect verstaan, dankzij de 2 x 14 mm Electret-condensatormicrofoon met dubbele capsule en een sampling rate van 24bit en 96kHz. Met de keuze uit twee stemopnamepatronen kunnen gebruikers de microfoon richten op alleen de stem van de spreker, of ervoor kiezen de stem van iedereen in de ruimte op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij een podcast of het opnemen van een groepsgesprek. Tik op de bovenste knop om het geluid te dempen. De installatie kan niet eenvoudiger met JBL Quantum Stream’s universele bevestigingssysteem. Gebruikers kunnen de standaard gemakkelijk op hun game-opstelling monteren en het volume van hun stem rechtstreeks op de microfoon regelen. De microfoon kost 99,95 euro.

JBL
quantum stream
Image Credit: Harman/JBL

Quantum TWS

Voor gamers die de voorkeur geven aan een draadloze in-ear ervaring, is er de JBL Quantum TWS. Deze oordopjes komen met de onmiskenbare JBL QuantumSURROUND™, waarmee gebruikers ruimtelijke Surround Sound in de game ervaren. Ook zijn ze uitgerust met True Adaptive Noise Cancelling en Ambient Aware-functies om geluiden van buitenaf onder controle te houden en afleidingen tot een minimum te beperken. De meegeleverde USB-C dongle brengt een verbinding met lage latency naar spelers op een pc, Mac, PlayStation®, Nintendo Switch en ondersteunde mobiele apparaten.

De JBL Quantum TWS ondersteunt ook twee verbindingen tegelijk, zodat spelers via de USB-C dongle verbinding kunnen maken met hun favoriete gaming-apparaat, plus een Bluetooth-verbinding op een mobiel apparaat, zodat geen oproep onopgemerkt blijft. Het lichtgewicht ontwerp maakt de JBL Quantum TWS ideaal voor lange gamesessies, en de IPX5-zweetbestendigheid garandeert duurzaamheid bij gebruik onderweg. De oortjes zullen te koop zijn voor 149,95 euro.

JBL
Quantum TWS
Image Credit: Harman/JBL

Quantum 810 en 610

In 2022 zal de JBL Quantum-reeks ook worden uitgebreid met de JBL Quantum 810 en JBL Quantum 610. Deze modellen zijn voorzien van JBL QuantumSURROUND™ en DTS Headphone:X 2.0 voor de ultieme audio-ervaring, samen met een voice-focus inklapbare microfoon en een duurzame, lichtgewicht constructie voor optimaal comfort tijdens lange gamesessies. Alle nieuwe JBL Quantum-hoofdtelefoons en de JBL Quantum Stream-microfoon zijn compatibel met de JBL QuantumENGINE™ PC-software voor volledige aanpassing van audio en RGB- verlichtingseffecten (alleen bepaalde modellen). JBL Quantum 810 heeft een prijskaartje van 199,95 euro, de Quantum 610 heb je voor vijtig euro minder.

quantum 610
JBL
Image Credit: Harman/JBL

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business