Nieuws

iPhone SE 3 met 5G wordt aangekondigd in maart

iPhone SE 3 in 2022
Derde generatie iPhone SE.
Welke nieuwe Apple-toestellen kunnen we dit voorjaar verwachten, naast een iPad Air en goedkope MacBook Pro? De iPhone SE 3.

Dat schrijft Bloomberganalist Mark Gurman op basis van betrouwbare Apple-bronnen. Vaak heeft Gurman informatie in handen die achteraf correct lijkt. Zo ook rond de waarschijnlijke aankondiging van de nieuwe iPhone SE 3 5G die volgens hem in maart wordt aangekondigd. Bovendien zou Apple ook een nieuwe iPad Air aankondigen met een verbeterde CPU en ondersteuning voor 5G.

iPhone SE 3

De geruchten rond een nieuwe iPhone SE 3 gaan al een hele tijd mee. Al van voor de lancering van de iPhone 13. Nu verwacht Bloomberg een iPhone SE met 4.7 inch display, verbeterde camera’s en een design dat in lijn ligt met de iPhone 12- of 13-serie. De laatste iPhone SE zagen we in 2020.

Vermoedelijk zal de prijs rond de 400 euro liggen en krijgt de iPhone SE 3 5G-ondersteuning, de A15-chip en misschien ook Face ID? Al is er van die laatste wel nergens sprake. Over Face ID gesproken: nog volgens Gurman zullen we iOS 15.4 vermoedelijk al in maart te zien krijgen. Dat betekent dat eigenaars van een recent iPhonemodel hun mondmasker kunnen ophouden en toch Face ID kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business