Nieuws

Orange opent 5G-netwerk voor abonnementen

Orange 5G abonnees
Orange opent vanaf deze week in Antwerpen geleidelijk aan een tijdelijk 5G-netwerk voor abonnees en Hey!-klanten.

Orange Belgium opent vanaf vandaag geleidelijk zijn 5G-netwerk in België, gebruik makend van het tijdelijke spectrum dat wordt toegestaan door de nationale regulator BIPT. Elke postpaidklant die daarvoor in aanmerking komt, ook die van het b-merk hey!, zal een veel snellere netwerkervaring kunnen ontdekken.

5G bij Orange

Na 5G voor B2B-toepassingen en -diensten, samen met belangrijke spelers van de industrie in het land, en op basis van de toenemende penetratie van 5G-toestellen op de Belgische markt, zal Orange Belgium nu beginnen met de uitrol van dit netwerk van de nieuwe generatie voor al zijn postpaidklanten.

Met behulp van het tijdelijke spectrum dat door het BIPT ter beschikking wordt gesteld, activeert Orange Belgium geleidelijk aan 5G-sites in België, te beginnen in Antwerpen. Gent, de kust en de steden Brugge en Leuven zullen snel volgen, voordat de openstelling van de dienst in andere gebieden van het land wordt uitgebreid wanneer de spectrumtoewijzing en de evolutie van de EMF-normen verder zullen worden bepaald.

Ook voor Hey!

Alle abonnees van de operator, inclusief hey!-klanten, zullen de voordelen van de nieuwe technologie ontdekken als ze een in aanmerking komend en een gecertificeerd toestel bezitten: een verbinding die tot 3 keer sneller is dan de huidige 4G-breedband, met een aanzienlijk verminderde latency. Een evolutie die de klant een veel betere ervaring moet bieden voor steeds populairdere diensten zoals videogesprekken, videostreaming of gamen onderweg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business