Nieuws

Hearthstone: Onyxia’s Lair is vanaf vandaag speelbaar!

Onyxia's Lair Hearthstone uitbreiding
Bij elke uitbreiding voor Hearthstone hoort traditiegetrouw een mini set. Voor Fractured in Alterac Valley is dat Onyxia’s Lair, de woonplaats van de beroemde draak uit World of Warcraft.

Onyxia’s Lair is een set die bestaat uit 35 nieuwe Hearthstone-kaarten, waaronder vier Legendaries, 1 Epic, 14 Rare en 16 Common exemplaren. Gezien de locatie zal het je niet verbazen dat de meeste kaarten draak-gerelateerd zijn en dat belooft alvast voor interessante gameplay te gaan zorgen. 

De verschillende kaarten werden dit weekend aangekondigd door streamers en content creators via Twitter en YouTube. Het was ongetwijfeld Kazakusan, de drakenvorm van Kazakus, die voor het meeste discussie zorgde. De kaart vult je deck immers met spells uit Duels, een andere game mode in Hearthstone. Deze Treasures hebben effecten die we tot nu toe niet dagen in Standard of Wild en er wordt dan ook druk gespeculeerd over de impact ervan. Onyxia zelf is dan weer immuun zolang er drakenwelpen aan jouw kant van het bord te vinden zijn en laat daar nu net geen gebrek aan zijn.

Speelbaar vanaf 15 februari 

Verder is er voor elke class wel wat leuks te vinden in Onyxia’s Lair. Sommige kaarten zullen ongetwijfeld deel gaan uitmaken van de nieuwe meta die zal vormen, wat altijd een welkome afwisseling is. De set zal speelbaar zijn vanaf 15 februari 19 uur Belgische tijd. Je kan de kaarten vinden in Fractured in Alterac Valley packs, maar je kan de Onyxia’s Lair miniset ook in zijn geheel aankopen voor 14,99 euro of 2000 Hearthstone-goud

In de tussentijd raden we je zeker aan om bovenstaande trailer en de losse aankondigingen van de verschillende kaarten te bekijken zodat je meteen weet wat de community ervan denkt.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business