Nieuws

Zo weinig betaal je in Nederland voor HBO Max vanaf maart

HBO Max in België
Videostreamingdienst HBO Max komt op 8 maart officieel aan wal in Nederland. Opvallend genoeg betaal je een stuk minder dan bij de buren.

Eind 2020 maakt HBO bekend dat zijn streamingdienst HBO Max naar Europa zou trekken. Op dat moment was content van HBO al exclusief beschikbaar in België via een abonnement bij Telenet. Helaas werd het niet veel later duidelijk dat HBO Max nog niet meteen naar België zou komen, maar wel naar Nederland. Onze Noorderburen hebben dus geluk, vanaf 8 maart zal de Amerikaanse streamingdienst – die tal van topseries in zijn aanbod heeft – landen in Nederland.

HBO Max prijzen

In een uitnodigingsmail heeft de streamingdienst deze week ook zijn prijzen bekendgemaakt. Abonnees kunnen kiezen tussen twee abonnementen: Basic en Standaard. Er is een prijsverschil, maar ook een verschil in beeldkwaliteit.

Opvallend genoeg zullen Nederlanders bij aanvang een stuk minder moeten betalen dan dat in de Europese buurlanden het geval is. Wie vandaag intekent op het Basic-abonnement betaalt voor altijd 2,99 euro per maand. Je kan dan streamen op één scherm, aan goede kwaliteit (720p) en met een limiet van 5 downloads. Stap je later in? Dan betaal je 6 euro per maand.

Voor het duurdere abonnement betalen early adopters 3,99 euro. Je kan dan op drie schermen tegelijk kijken in 4K UHD-kwaliteit en genieten van 30 downloads. Stap je later in? Dan betaal je 9 euro per maand.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

Aanbod

Je vraagt je misschien af wat HBO Max zoal te bieden zal hebben. Helaas is dat nog niet helemaal duidelijk. De streamingdienst had eerder wel al aangegeven dat de content op HBO Max in Nederland niet dezelfde zou zijn als in de VS. Net zoals bij Netflix dus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business