Nieuws

HBO Max vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland

HBO Max 8 maart Nederland
HBO Max landt officieel op 8 maart in Nederland. Helaas zijn de abonnementsprijzen nog niet gekend, die komen in de loop van deze maand.

Dat heeft de streamingdienst via zijn Twitteraccount bekend gemaakt. @hbomaxnl vermeldt in de Tweet dat je vanaf 8 maart zal kunnen genieten van must see originals, bekroonde series, favorieten voor de hele familie en de nieuwste filmhits die HBO Max te bieden heeft. In de loop van februari zal de streamingdienst de prijzen van de abonnement communiceren.

HBO Max in Nederland

Eind 2020 raakte bekend dat HBO Max – de Amerikaanse streamingdienst – eindelijk zijn weg naar Europa zou vinden zonder tussenkomst van een provider of ander platform. De dienst is bijvoorbeeld in België alleen beschikbaar als je abonnee bent bij Streamz. In 2020 was het nog niet duidelijk in welke landen de streamingdienst beschikbaar zal zijn. Iets minder dan een jaar later, in september 2021, werd dan duidelijk dat HBO Max beschikbaar zal zijn in Nederland vanaf 2022 maar over België werd nog geen woord gerept.

Vanaf 8 maart zullen onze bovenburen dus kunnen genieten van al de kwaliteitsvolle content die het platform te bieden heeft.  Vermoedelijk zal Max een combinatie van Warner Bros, HBO zelf, Max Originals, Cartoon Network en andere aanbieden.

Prijs en beschikbaarheid

Zoals vermeld landt de streamingdienst officieel op 8 maart in Nederland. In de loop van februari zal de streamingdienst zijn abonnementsprijzen bekend maken.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business