Nieuws

Netflix lanceert interactieve quiz Trivia Quest

Netflix
Streamingplatform Netflix start in april met Trivia Quest, een interactief programma waarbij je vragen moet beantwoorden om verder te gaan met het verhaal.

Quiz-liefhebbers zullen dus binnenkort niet meer uit hun luie zetel moeten komen voor een beetje uitdaging. Netflix maakte het nieuws gisteren bekend op zijn website. Met Trivia Quest levert de dienst een nieuwe interactieve quiz voor abonnees. De reeks gaat op 1 april van start en er verschijnt elke dag van die maand een nieuwe aflevering.

Elke aflevering zal 24 vragen bevatten. De ene helft zal makkelijk zijn, en de andere iets meer gevorderd. De vragen zullen tevens verspreid worden over verscheidene categorieën, waaronder geschiedenis, wetenschappen, entertainment, sport, kunst en geografie. Je zal in staat zijn om een quiz opnieuw te spelen, zodat je kan proberen om je score te verhogen. Bovendien zal elke aflevering ook een eigen verhaallijn bevatten, samen met een uniek einde.

Trivia Quest zal beschikbaar zijn op een groot aanbod aan toestellen, waaronder Android-smartphones en tablet, smart-tv’s, iPhones en iPads, en via je browser. Voor een overzicht van alle ondersteunde toestellen kan je op deze website terecht.

Netflix maakt al lange tijd duidelijk dat het meer wil inzetten op interactiviteit. Eerder deze week kondigde het nog de overname van Finse spelontwikkelaar Next Games aan. Hiermee wil de streaming-gigant ook na verloop van tijd zijn eigen game-platform uitbrengen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business