Nieuws

Apple WWDC 2022 zal doorgaan op 6 juni

WWDC 2022
Wie wil kan op 6 juni rond 19 uur onze tijd WWDC 2022 volgen. De jaarlijkse conferentie van Apple toont alle nieuwigheden rond software.

De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC zal op 6 juni doorgaan. Apple organiseert van 6 tot en met 10 juni verschillende dagen die in het teken staan van zijn ontwikkelaars en daar komt dit jaar ook een specifieke dag voor jongeren en studenten. Die dag zal doorgaan in Apple Park, maar verder WWDC zal ook dit jaar nog helemaal online plaatsvinden.

WWDC 2022

In 2020 werd de iPhonebouwer gedwongen om zijn ontwikkelaarsconferentie online te laten doorgaan. De voorbije twee jaar is dat zeer goed verlopen allemaal dus kiest het bedrijf ervoor om dat ook in 2022 zo te doen. Of Apple van plan is om dat voor altijd zo te doen, is niet geweten.

Zoals gewoonlijk zullen we op 6 juni een blik krijgen op de nieuwste versies van macOS, iOS, iPadOS, tvOS en watchOS. In dit geval zal het dan om iOS/iPadOS 15 gaan. Vorig jaar zagen we macOS Monterey, maar de naam voor het nieuwe besturingssysteem dit jaar is nog niet gekend, al zijn er wel aanwijzingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business