Nieuws

Samsung lanceert Galaxy Z Flip3 Pokémon Edition

Pokémon Edition
Samsung gaat een Pokémon Edition uitbrengen van zijn Galaxy Z Flip3. Die zal exclusief beschikbaar zijn via de Zuid-Koreaanse webshop.

Wie een zwak heeft voor Pokémon en speciale uitgaves van smartphones, houdt maar beter de Zuid-Koreaanse webshop van Samsung in de gaten. Een timertje geeft aan dat de Pokémon Edition van de Galaxy Z Flip3 binnen vijf dagen (op 24 april dus) beschikbaar zal zijn. Dat meldt Gsmarena. Hoeveel de Pokémon Edition moet kosten, is nog niet duidelijk. 

Pokémon Edition in stijlvolle verpakking 

Samsung heeft het over “de geweldigste samenwerking ooit” en zoals op de afbeelding te zien is, hebben de Zuid-Koreanen de nodige aandacht besteed aan de verpakking. De Pokémon Edition van de Galaxy Z Flip3 zit in een grote rode doos, met daarin een smartphone-doosje in Poké Ball-stijl. Om de telefoon zelf lijkt een Pikachu-hoesje te zitten. De Galaxy Z Flip3 zelf is gewoon zwart en kreeg dus geen speciaal likje verf. 

Verder zit er nog een speciaal Pokémon-tasje bij (in de vorm van een Poké Dex) en een doorschijnende case met Pikachu-stickers, net als wat extra Pokémonstickers, een pop socket voor een Poké Ball-accessoire en een sleutelhanger in de vorm van een Pikachu-staart. 

Hoe realistisch het is om er eentje op de kop te tikken? Die kans lijkt ons bijna nihil. Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren er gemaakt zullen worden, al is dat doorgaans niet bijster veel voor dit soort edities. Daar komt nog bij dat Samsung de Pokémon Edition van de Galaxy Z Flip3 eigenlijk exclusief voor de eigen thuismarkt uitbrengt. Maar… wie niet waagt, niet wint, toch?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business