Nieuws

Ring verhoogt prijzen naar 3,99 euro per maand

Ring wijzigt prijzen abonnement
Producent van camera's en videodeurbellen, Ring, gaat vanaf 1 juli 2022 de prijs van het Protect Basic-abonnement verhogen.

Ring, het dochterbedrijf van Amazon dat videodeurbellen en camera’s verkoopt, gaat zijn Protect Basic-abonnement duurder maken. Er komen in de plaats ook wel nieuwe features in het abonnement vrij; dat schrijft Ring in een blogpost.

Ring abonnement wordt duurder

Vanaf 1 juli 2022 zal Ring 3,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar aanrekenen. Het bedrijf geeft niet aan waarom de prijzen omhoog gaan maar communiceert er wel bij dat er bij de verhoging van de prijzen ook nieuwe functies zullen meekomen. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om beelden nog langer in de cloud bij te houden. Ringt verlengt die periode tot 180 dagen in plaats van 30 dagen voorheen.

Bovendien zal het mogelijk zijn om tot 50 Ring-video’s tegelijk te downloaden als je ingelogd bent op je account op Ring.com. Dat kon voorheen maar met 20 video’s tegelijk. Een derde voordeel aan je Ringabonnement is het feit dat je nu 10% korting krijgt op aankoop van nieuwe Ringproducten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business