Officieel: Samsung lanceert de Z Flip 4 en Z Fold 4 op 10 augustus

Samsung Galaxy Unpacked 2022
Beeld: Evan Blass
Klaar voor de Samsung Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4? Samsung zal de toestellen op 10 augustus introduceren, blijkt ditmaal uit de officiële Unpacked-aankondiging.

Middels een cryptische puzzel heeft Samsung op Twitter het Unpacked-evenement op 10 augustus aangekondigd. Via een drietal afbeeldingen laat de fabrikant zijn fans achterhalen wanneer het de high-end Galaxy Z 4-serie telefoons onthult. Worden alle elementen juist ontrafeld, dan verschijnt de lettercombinatie 08102022, wat neerkomt op 10 augustus 2022. Daarmee wordt het gerucht dat Jon Prosser en Evan Blass eerder verspreidde over Unpacked eindelijk bevestigd.

Samsung Unpacked-lanceringen

Van het aanstaande Samsung Unpacked-evenement wordt met name verwacht dat Samsung zijn Z Flip en Z Fold-reeksen gaat vernieuwen. Mogelijk gaat het om de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4; twee vouwbare smartphones die volgens eerdere geruchten vrijwel gelijk zullen zijn aan de Z Flip 3 en Z Fold 3. Beide toestellen waren eerder al zichtbaar op gelekte renders.

Ook verwacht men dat Samsung de Galaxy Watch-lijn voorziet van een tweetal nieuwe horloges. Er wordt specifiek gewacht op de Galaxy Watch 5 en 5 Pro, respectievelijk de opvolgers van de Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic. Voor de smartwatches geldt dat ze naar verwachting kunnen opladen met 10 watt, tegen 5 watt op eerdere generaties. Ook draaien ze op de nieuwste Wear OS-versie: 3.5, met One UI Watch 4.5 daarbovenop.

Tot slot wordt tijdens het evenement meer informatie verwacht over de Galaxy Buds Pro 2. Nadat Samsung begin 2021 met zijn eerste AirPods Pro-concurrent op de proppen kwam, lijkt het tijd om zijn opvolger voor te stellen. Onbekend is welke vernieuwingen Samsung doorvoert. Eerder is enkel bekend geworden dat de oortjes verkrijgbaar zullen zijn in Zenith White, Zenith Bora Purple en Zenith Graphite.

Beschikbaarheid in België

Details over de beschikbaarheid van de verschillende producten in België zijn nog niet gekend. Dat geldt ook voor de prijzen die Samsung zal aanrekenen. Naar verwachting verschijnen de producten rond eind augustus in de winkelschappen, dat maakte geruchtenmaker Jon Prosser eerder bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business