OPPO Watch Free 99 euro België

De OPPO Watch Free die al in 2021 werd aangekondigd is sinds deze week ook officieel te koop in België. OPPO vraagt 99 euro voor zijn Watch Free die voor alle duidelijkheid helemaal niet gratis is. De smartwatch heeft features aan boord voor slaapmonitoring, verschillende sportmodi en een heel resem andere gezondheidsfuncties die je vandaag […]


De OPPO Watch Free die al in 2021 werd aangekondigd is sinds deze week ook officieel te koop in België. OPPO vraagt 99 euro voor zijn Watch Free die voor alle duidelijkheid helemaal niet gratis is. De smartwatch heeft features aan boord voor slaapmonitoring, verschillende sportmodi en een heel resem andere gezondheidsfuncties die je vandaag in de meeste smartwatches kan terugvinden.

OPPO Watch Free

De slaapmonitoring heeft de naam Osleep gekregen. Daarmee kan je een gepersonaliseerde slaapanalyse opvragen, de Watch Free heeft zelfs snurkbeoordeling aan boord waarmee je eventuele slaapproblemen kan achterhalen. Uiteraard is de smartwatch geen dokter en moet je hiervoor altijd medisch specialisten aanspreken. Tijdens je slaap gaat je Watch Free de slaaplatentie, slaapduur en slaapfase vaststellen.

In totaal heeft de smartwatch zo’n 100 sportmodi aan boord. Van fitness, tot hardlopen en alles ertussen. Deze smartwatch biedt ook 24-uurs hartslagmeting, herinneringen om af en toe rond te wandelen en video’s waarmee je gemakkelijk kan ontspannen.


Specificaties

  • Batterijduur: 14 dagen (opgeladen in 5 minuten volgens OPPO)
  • Gewicht: 33 gram
  • Display: 1,64 inch AMOLED display
  • Afmetingen: 46mm lang op 29,7mm breed
  • Extra: meldingen van inkomende gesprekken en berichten, bediening van muziek