Nieuws

Philips kondigt OLED+937 en OLED+907 televisies aan

OLED+937
Tijdens TP Vision Live 2022 in Berlijn heeft Philips nieuwe producten aangekondigd in verschillende categorieën. Op het vlak van televisies gaat het om de OLED+937, de OLED+907 en de PML9507, een nieuwe Mini LED-set.

Traditiegetrouw kunnen we begin september nieuwe Philips televisies verwachten. De nieuwe modellen werden vandaag aangekondigd net voor de start van de IFA technologiebeurs en dat tijdens TP Vision Live 2022. 

Philips OLED+937 televisie

Het paradepaardje van de Philips line-up voor 2022 is de OLED+937 geworden. Deze volgt toppers zoals de OLED+936 en OLED+935 op, allemaal OLED-televisies die door onze redactie warm onthaald werden. De OLED+937 is zoals zijn voorgangers voorzien van een geïntegreerde Bowers & Wilkins soundbar. Deze is verbeterd met naar links en rechts gerichte drivers die voor een 5.1.2-specificatie zorgen. 

Ambilight

Je kan natuurlijk geen Philips zeggen zonder Ambilight en de nieuw aangekondigde sets gaan daarin nog een stapje verder met Ambilight Next Genration. In plaats van de aan de achterzijde gemonteerde LED’s in groepen te verdelen, maakt de technologie nu individuele bediening van elke LED mogelijk voor een breder scala aan kleuren en een nauwkeurigere match met het beeld op het scherm.

De nieuwe Aurora-functie laat je dan weer indrukwekkende foto’s tonen op het beeld wanneer de televisies niet in gebruik zijn. Helaas beperkt de functie zich tot gecureerde beelden en kan je zelf geen foto’s toevoegen die je graag zou zien. 

Op het vlak van ontwerp is er gezorgd voor een minimaal metalen frame rondom het nieuwe OLED EX-paneel. De soundbar werd dan weer voorzien van Kvadrat Audiiomix-doek en geperforeerde satijnen metalen luidsprekerroosters aan elk uiteinde. Er werd ook voorzien in een nieuwe afstandsbediening.

De Philips OLED+937 zal in september beschikbaar zijn in 65” en 77’’. Prijzen zullen later bekend worden.

Philips OLED+907

De OLED+907 bouwt verder op de originele OLED+903 en komt met een geïntegreerd 3.1-geluidssysteem van Bowers & Wilkins bestaande uit zes drivers in een speciale opstelling voor links, midden, rechts (LCR). Dit biedt een extra breed geluidsbeeld en duidelijke dialoog. Bas wordt geleverd door een grote, aan de achterkant gemonteerde subwoofer die wordt ondersteund door vier passieve radiatoren.

OLED+907

Een 6e generatie p5 AI-beeldverwerking wordt gecombineerd met de Royal-versie van OLED EX-paneel met een maximale helderheid van 1300 nits voor de modellen van 55 en 65 inch. De set komt verder ook in een model van 48”. Ook hier zijn de prijzen nog niet bekend.

Doordat de OLED+907 voorzien is van de Philips TV balk voor game-instellingen is de tv ook geschikt voor gaming, met zowel Freesync Premium- als G-Sync-compatibiliteit en 4K 120VRR-weergave in volledige resolutie via monitormodus.

Philips PML9507 Mini LED

Waar de OLED-televisies het premium segment vertegenwoordigen, zijn mini LED modellen zoals de PML9507 net dat beetje meer betaalbaar. Bovendien wordt er nu ook een 55-inch versie aan het assortiment toegevoegd, naast de 65- en 75-inch exemplaren. 

Philips maakt ook hier gebruik van 6e generatie P5 AI-verwerking en koos voor 120 Hz VA-panelen met een pieklichtopbrengst van 1.500 Nits. De set komt verder met vierzijdig Ambilight van de nieuwste generatie. Een geïntegreerd 2.1 70W-systeem met twee paar naar beneden gerichte tweeters en twee mid-range drivers en een aparte, drievoudige ring-subwoofer en dubbele passieve radiatoren die in hun eigen behuizing aan de achterkant van de set zijn gemonteerd zorgen voor de nodige geluidsprestaties. 

De Philips PML9507 is vanaf oktober beschikbaar in 55’’, 65” en 75’’. Prijzen zullen later bekend worden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business