Nieuws

Google Play Awards: de beste apps van 2022

beste apps google play store
Beeld: Google
2022 is bijna ten einde, dus moeten alle toplijstjes en -verzamelingen nog snel gemaakt worden. Ook bij Google reiken ze dit jaar prijzen uit voor de beste apps.

Google reikt, net zoals Apple, prijzen uit voor zowel apps als games. Bij de apps werden er maar liefst 24 apps uit verschillende categorieën tot beste verkozen. Uit veel categorieën zijn meerdere apps aangeduid. Dat roept toch vragen op over wat het betekent om tot ‘beste app’ verkozen te worden. Hieronder vind je een lijst van alle verkozen apps, opgedeeld volgens de verschillende categorieën.

Heel wat apps uit de categorie “Gezondheid & Fitness” dus. Die categorie lijkt dan ook erg breed te zijn en veel apps met verschillende functies te bevatten.

De beste games

Google lijstte voor dit jaar ook de beste games op. Wederom werden de prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Die worden hier naast de winnaars weergegeven.

Inua lijkt een ware hit te zijn: ook bij de Apple App Awards werd de game dit jaar bekroond. Dat het spel in de toplijsten terecht komt, lijkt wel eerder gek. In de Apple App Store heeft de app slechts 1 beoordeling gekregen. In de Google Play Store is de game “meer dan honderd keer” gedownload geweest, maar geen enkele keer gerecenseerd. Dat het verhaal van Inua het allerbeste is, moet je dus maar gewoon aannemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business