Nieuws

Nieuwe releases op Disney+ voor de feestdagen

Disney Plus
© Disney
Disney heeft een aantal nieuwe titels klaar op Disney+ om tijdens de feestdagenperiode te kijken.

De feestdagen staan voor de deur en dat wil zeggen dat het tijd is om comfortabel in de zetel te kruipen. Zeker wanneer het ijskoud is, kan het deugd doen om vanonder een dekentje een goede film of serie op te zetten. Om de koude tegen te gaan en de gezelligheid in huis te halen laat Disney een aantal nieuwe producties los op Disney+.

Strange World op Disney+

Om te beginnen zal je vanaf 23 december de nieuwste Disneyfilm kunnen kijken vanuit je eigen woonkamer, ook al speelt die eigenlijk nog in de cinema. In Strange World gaat de familie Clades op zoek naar een fantasierijk waar nog niemand ooit geweest is. De vader van de familie wordt gespeeld door Jake Gyllenhaal, de andere familieleden worden vertolkt door grote namen als Dennis Quaid (Far from Heaven, The Day After Tomorrow), Jaboukie Young-White (C’mon C’mon, American Vandal), Gabrielle Union (10 Things I Hate About You, Bad Boys II) en Lucy Liu (Kill Bill, Charlie’s Angels). Of je nu je kinderen en neefjes en nichtjes achter de televisie zet of gezellig meekijkt: plezier gegarandeerd.

Encanto-special

Fans van Disneyfilm Encanto krijgen bovendien ook wat toegestopt. Vanaf 28 december zal op Disney+ Encanto at the Hollywood Bowl te zien zijn. Speciaal voor een concert in de Hollywood Bowl worden alle originele stemacteurs van Encanto opgetrommeld. Voor dit concert wordt de Bowl ook gevuld met een 80-koppig orkest en maar liefst 50 dansers. Wil je er graag bij zijn, maar geraak je niet meer op tijd in Hollywood? Geen zorgen! Disney+-abonnees kunnen vanaf 28 december namelijk meegenieten van een zitje op de eerste rij zonder dat ze daarvoor moeten aanschuiven.

The Bad Batch: seizoen 2

Tot slot kondigt Disney ook een nieuw seizoen van The Bad Batch aan. Van deze geanimeerde Star Wars-serie komen er op 4 januari twee nieuwe episodes uit. Let wel: tussen de gebeurtenissen van het eerste en tweede seizoen zitten een aantal maanden. Je kan dus nu al beginnen kijken naar het eerste seizoen van The Bad Batch – of naar alle andere Star Wars-series en -films die op Disney+ beschikbaar zijn. Zo ben je er zeker van dat je meteen kan volgen wanneer de eerste twee episodes te zien zijn.

Abonneer je nu op Disney+

Heb je zin gekregen om Disneyfilms te kijken? Abonneer je dan nu op Disney+. Binnenkort kan je daar deze films en serie bekijken, maar er staat nog véél meer in de catalogus waar je ook nu al naar kan kijken. Zo zijn er ook heel wat kerstfilms die je meteen kan opzetten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business