Nieuws

Streamz zet samenwerking met HBO en HBO Max voort

Streamz
Streamz, HBO en HBO Max gaan in 2023 arm in arm verder. Naast series van eigen bodem kunnen er daardoor internationale topreeksen verschijnen op de streamingdienst.

Bij de lancering van Streamz in 2020 kon het streamingplatform meteen een grote hoeveelheid Belgische films en series aanbieden. De videodienst stapte echter niet enkel met een lokaal aanbod naar de kijker, maar kon ook series als Game of Thrones naar de Vlaamse woonkamers brengen. Telenet en DPG Media zetten de samenwerking met het Amerikaanse productiehuis ook dit jaar verder. Daardoor zullen er in 2023 opnieuw heel wat topreeksen van HBO en HBO Max te zien zijn via Streamz.

De afgelopen jaren wisten niet alleen Game of Thrones en de vervolgreeks House of the Dragon heel wat kijkers te lokken. Ook andere internationale series zoals Euphoria en White Lotus werden door de Vlaamse kijkers goed gesmaakt.

HBO en HBO Max op Streamz

Wat je dan precies kan verwachten van HBO en HBO Max op Streamz in 2023? In januari komt meteen het eerste seizoen van The Last of Us naar Streamz. De serie is gebaseerd op het gelijknamige videospel dat door Naughty Dog voor de Playstation werd ontwikkeld. In de serie zal hoofdrolspeler Pedro Pascal een jong meisje, gespeeld door Bella Ramsey, uit een quarantainezone moet zien te smokkelen.

Daarnaast komen er in 2023 nog een aantal vervolgseizoenen op populaire reeksen. Zo komt er een vervolg op True Detective, The Gilded Age, Perry Mason, Barry, Julia, Succession, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, Somebody Somewhere en And Just Like That. Allemaal komen ze uit de kast van HBO en HBO Max. Streamz zelf zal natuurlijk ook steeds titels van eigen bodem blijven aanbieden.

Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app (iOS en Android) en via de website Streamz.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business