Nieuws

iPhone 15 krijgt mogelijk afgeronde randen 

iPhone 15
Volgens een leaker gaat Apple het ontwerp van de iPhone 15 grondig herzien. Zo zouden de randen, die sinds de iPhone 12 plat zijn, weer afgerond worden.

Het is ShrimpApplePro die het iPhone 15-gerucht de wereld instuurde via Twitter. De notoire leaker meent ook te weten dat de displays van de volgende generatie iPhones wel gewoon vlak blijven. Ook het formaat van de volgende generatie iPhones (en dus hun schermdiagonalen) blijft ongewijzigd.

De informatie van ShrimpApplePro zou zomaar kunnen kloppen, want de analyticus heeft de voorbije jaren een sterke reputatie opgebouwd nadat hij meermaals nieuw features helemaal correct had voorspeld. Dit keer zou de leaker zijn informatie gehaald hebben bij iemand die de iPhone 15 al gezien heeft. 

iPhone 15 met Dynamic Island

ShrimpApplePro weet ook nog dat alle versies van de iPhone 15 het Dynamic Island krijgt. Dat wil zeggen: twee cameragaten in het scherm, zoals bij de iPhone 14. De belangrijkste wijziging zal dus het afgeronde scherm zijn. Designmatig zou dat moeten overeenstemmen met de rand van de Apple Watch. 

Hoewel de uiteindelijke release van de nieuwe iPhones nog wel een eindje van ons verwijderd is, blijkt dit nu ook zowat de tijd van het jaar voor de eerste geruchten. Met name de CAD-tekeningen durven al eens – bewust of onbewust – via-via naar buiten te lekken. Benieuwd of ShrimpApplePro het ook dit keer weer bij het rechte eind heeft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business