Nieuws

Nothing kondigt Ear (2) aan, ontwerp luidspreker lekt uit

Nothing
Nothing, vooral gekend van zijn doorzichtige producten, brengt binnenkort een luidspreker op de markt. Een lek toont hoe die eruitziet.

Update: kort na het online gaan van dit artikel, bracht Nothing meer duidelijkheid over de aanstaande release. Een nieuwe tweet maakt duidelijk dat het om de Nothing Ear (2) gaat, waarover we op 22 maart meer nieuws krijgen. De luidspreker, waarover het merk zelf niets naar buiten bracht, zou op een latere datum alsnog kunnen verschijnen.

Nothing is een Brits technologiemerk dat werd opgericht door Carl Pei, die eerder OnePlus mee uit de grond stampte. Het bedrijf is vooral gekend om zijn Nothing Phone (1) en om zijn draadloze oortjes, de Ear (1) en Ear (Stick). Nu voegt het bedrijf een speaker toe aan zijn audiogamma.

Op Twitter plaatste het merk een cryptische tweet die lijkt te suggereren dat er een nieuw product aan zit te komen. Zelf zegt de fabrikant echter niets over wat soort product het precies betreft. Die informatie komt van 91Mobiles en Kuba Wojciechowski, beruchte bronnen als het om lekken gaat.

Hoewel het merk zelf geen woord over het nieuwe product loste, weten we door het lek dat er een speaker in de maak is. Het Britse merk lijkt met het nieuwe product in te blijven zetten op de unieke look van Nothing-toestellen.

Nothing luidspreker

Afgaande op de eerste renders die van het toestel verschenen, krijgt de speaker in ieder geval een handvat mee. Op die manier kan je de speaker overal mee naartoe nemen. Verder valt te zien dat de speaker rubberen voetjes krijgt, zodat hij stevig op de vloer staat.

Zo zou de luidspreker eruit gaan zien. | Beeld: 91Mobiles

Wat betreft het geluid: de drie zwarte gaten in de speaker zullen hoogstwaarschijnlijk opgevuld worden door drie tweeters. De twee grotere gaten onderaan zouden plek kunnen bieden voor een woofer en een subwoofer, al zijn we daar niet zeker van tot Nothing zijn productspecificaties loslaat. De zijkant van de speaker lijkt een aantal knoppen te bevatten. Waarschijnlijk speelt de luidspreker dus slechts naar 1 richting.

Phone (2) op komst

Waar we wel zeker van zijn: het Britse merk wil zijn volgende telefoon binnenkort op de markt brengen. Op MWC werd bekendgemaakt dat die Nothing Phone (2) er vast en zeker zit aan te komen. Ook hier geeft Nothing geen extra informatie en moeten we ons op lekken baseren om een datum te prikken. Voor de mobiele telefoon zou die ergens in het derde kwartaal van dit jaar vallen.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business