Nieuws

"Vista SP2 vanaf april beschikbaar"

Service Pack 2 voor Windows Vista en Server 2008 verschijnt in april 2009. Dat beweert technologiesite TechARP.com op basis van een anonieme bron. Het gaat om de RTM-versie (voor computerbouwers) die op dat moment in de vijf belangrijkste talen klaar moet zijn.

De belangrijkste updates in Vista SP2 zijn volgens de site het toevoegen van Windows Search 4.0, ondersteuning voor Bluetooth 2.1 en de mogelijkheid om vanuit Vista (zonder extra software) data op Blu-ray schijfjes op te slaan.

Ook introduceert het bedrijf Windows Connect Now (WCN) dat de WiFi-configuratie vereenvoudigt en komt er een exFAT bestandssysteem dat de synchronisatie van bestanden doorheen verschillende tijdzones ondersteunt. Voor Windows Server 2008 SP2 voegt Microsoft Hyper-V toe, samen met een verbeterd stroomverbruik van tien procent.

Later in het Nederlands
De bewuste site wist in het verleden al een vinger te leggen op onder meer de data voor SP1 en voor Service Pack 3 onder XP. Gewone gebruikers moeten wel iets meer geduld uitoefenen. De downloadbare versie verschijnt immers pas enkele weken na de RTM-exemplaren. Bovendien verschijnt de Nederlandse versie altijd zes weken na de originele Engelstalige update.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business