Nieuws

Steve Jobs komt terug in juni

Apple-baas Steve Jobs zal zoals gepland in juni weer aan de slag gaan. Dat heeft operationeel directeur Tim Cook volgens The New York Times gezegd tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van het bedrijf.

Cook zegt dat er niets is veranderd aan de eerdere plannen. Dat in tegenstelling tot geruchten dat Apple op de vergadering een opvolgingsstrategie bekend zou maken. Wel was er kritiek op het feit dat het bedrijf niets wil zeggen over de gezondheidstoestand van zijn topman. Toch beloofde codirecteur Arthur Levinson dat het bedrijf belangrijke nieuwe informatie zal delen.

De vergadering was er zoals verwacht eentje zonder Jobs, al werd hij wel herverkozen in de raad van bestuur van het bedrijf. Ook de andere zeven leden, waaronder Al Gore en Google-topman Eric Schmidt, mogen aanblijven.

"Happy Birthday"
Opmerkelijk was dat de aandeelhouders op een gegeven moment Happy Birthday begonnen te zingen. Steve Jobs werd afgelopen dinsdag 54 en ter ere daarvan weken de aandeelhouders even af van de gewone agendapunten om hun afwezige leider te feliciteren.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business