Nieuws

Ann Voet channel manager bij Polycom

 

Polycom heeft Ann Voet aangesteld als channel manager voor België en Luxemburg. In die functie zal zij de channelstrategie van het bedrijf uitbouwen.
 
Polycom is gespecialiseerd in unified communications en verkoopt zijn oplossingen in België en Luxemburg via een netwerk van partners. Ann Voet krijgt de taak de samenwerking met die partners verder uit te bouwen en te ondersteunen. Ze zal daarbij nauw samenwerken met het team van Eli Demey, Territory Manager Belux, in de onlangs geopende vestiging in Brussel. Daarnaast staat ze in direct contact met Keith Carter, die verantwoordelijk is voor de partnerorganisatie en het partnerprogramma van Polycom in de EMEA-regio.
 
De voorbije drie jaar werkte Ann Voet als Channels & Alliances Manager bij Tandberg. Ze was er verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van het netwerk van gecertificeerde channel partners in België en Luxemburg. Ze had eerder ook leidinggevende partnerposities bij IBM Benelux en Microsoft Belgium.
 
Impuls
Met de opening van het kantoor in Brussel en de aanstelling van Ann Voet geeft Polycom een duidelijk signaal aan het kanaal. David Van den Berg, Regional Director bij Polycom Benelux: “We staan nu veel dichter bij onze partners in de Beluxregio.” Polycom geeft zijn activiteiten rond channel management zo een belangrijke impuls. “We kunnen nu garant staan voor een directe, professionele ondersteuning en voor de nodige support van onze channelpartners.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business