Nieuws

IBM Business Analytics Partner Award 2010 voor Forcea

 

IBM Cognos zette onlangs zijn meest innovatieve partners en klanten in de bloemetjes. Businesspartner Forcea en bierbrouwer AB InBev wonnen de awards voor 2010.
 
De uitreiking van de awards vond plaats tijdens het jaarlijkse Performance-evenement van IBM Cognos. Het bedrijf nomineerde drie partners voor de IBM Business Analytics Partner Award 2010: Forcea, Numius en Scotler. De prijs voor meest innovatieve en veelbelovende partner ging uiteindelijk naar Forcea, een bedrijf uit Brussel dat zich heeft gespecialiseerd in strategisch informatiemanagement.
 
Forcea breidde de mogelijkheden van de oplossingen van IBM Cognos uit om te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van klanten. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf een eigen oplossing voor de gezondheidssector op basis van IBM-software. Later verruimde Forcea de oplossing voor gebruik in andere sectoren, via de ontwikkeling van een eigen SAP Business Unit.
 
Gestandaardiseerde omgeving
De IBM Business Analytics Performance Management Customer Award 2010 ging naar bierbrouwer AB InBev. Ook SCA Packaging en Euroclear waren genomineerd. AB InBev nam in België en Nederland de oplossing IBM Cognos TM1 in gebruik. Het gaat om een platform dat financiële managers een gestandaardiseerde omgeving biedt voor budgettering, analyse en kostenoptimalisatie. AB InBev rolt de oplossing binnenkort ook uit in andere West-Europese landen. Het bedrijf zal daarbij ook bijkomende modules van het platform in gebruik nemen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business