Nieuws

Cisco-certificaat voor Easynet

Cisco heeft Easynet Global Services zijn Managed Services Master-certificaat toegekend. Dat is een belangrijke waardemeter voor de kwaliteit van de managed services van Easynet.

Het Managed Services Master-certificaat van Cisco duidt onder meer op de investering van Easynet in beheerde ITIL-processen. Het certificaat geeft ook aan dat Easynet de nodige ervaring en tools in huis heeft voor het leveren van kwalitatieve managed services.

Het netwerk is voor heel wat organisaties bijzonder bedrijfskritisch. Over dat netwerk loopt onder meer datauitwisseling met productielocaties en met winkelpunten. Het netwerk vormt ook de basis voor communicatie, via VOIP, videoconferencing, enzovoort. “Wij staan garant voor het netwerk via onze systemen en onze medewerkers”, zegt Andy Sumner, global sales- en marketingdirecteur bij Easynet. “De Cisco-certificering is de bekroning van ons engagement ten opzichte van onze klanten. Ze formaliseert ook onze langlopende relatie met Cisco.”

Investering
Als Cisco Managed Services Master Certified Partner voldoen de oplossingen van Easynet aan de strenge eisen die Cisco stelt. De certificering vindt plaats op basis van een onafhankelijke audit door een objectieve consultant. Daarnaast stelt het certificaat dat Easynet verplicht is om ten minste twee managed services te leveren op basis van de middelen en procedures die essentieel zijn voor het gebruik, het beheer en de ondersteuning van Cisco-oplossingen.

“Easynet heeft geïnvesteerd om het certificaat te behalen”, aldus Edison Peres, senior vice-president Go-To-Market bij Cisco. “Het bedrijf is nu opgenomen in de topgroep van onze kanaalpartners.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business