Externe branders zijn meestal dik en log, niet ideaal om overal mee te nemen. Sandberg verandert dat idee met zijn USB Mini DVD Burner, een slanke en draagbare externe dvd-brander. De dvd-brander is in staat om zowel cd’s als dvd’s te lezen en te branden. Dvd-r- en cd-rw-schijfjes schrijft hij vol aan 8x-snelheid, terwijl dvd-rw’s […]


Externe branders zijn meestal dik en log, niet ideaal om overal mee te nemen. Sandberg verandert dat idee met zijn USB Mini DVD Burner, een slanke en draagbare externe dvd-brander.

De dvd-brander is in staat om zowel cd’s als dvd’s te lezen en te branden. Dvd-r- en cd-rw-schijfjes schrijft hij vol aan 8x-snelheid, terwijl dvd-rw’s tot maximaal 4x-snelheid gaan. Cd-r’s branden gaat aan dezelfde snelheid als cd-r’s en dvd-r’s lezen, namelijk 24x-snelheid.

Om te benadrukken dat hij uiterst compact en draagbaar is, gebruikt de dvd-brander geen voedingsadapter. Via twee USB-aansluitingen haalt de dvd-brander genoeg stroom om bovenstaande snelheden te garanderen. De Sandberg USB Mini DVD Burner is leverbaar en kost 52,99 euro.