Nieuws

Polycom is UC Innovation Partner of the Year

De Microsoft Unified Communications Innovation Partner of the Year Award 2011 gaat naar Polycom. Microsoft kent de prijs toe voor Polycoms oplossingen rond unified communications en video collaboration.

“We zijn uiteraard vereerd met de prijs”, zegt Andrew Miller, CEO van Polycom. “We delen met Microsoft de passie voor gebruiksvriendelijke UC-oplossingen die erop gericht zijn bedrijfsprocessen, productiviteit en efficiëntie te verbeteren.” Met de award eert Microsoft Polycom voor zijn bijdrage aan de uitbreiding van het Microsoft Unified Communications-platform dat bestaat uit Lync/OCS en Microsoft Exchange.

Meer samenwerking
De relatie tussen Polycom en Microsoft is niet nieuw. Polycom en Microsoft hebben samengewerkt aan meer dan honderd wereldwijde projecten. Beide bedrijven hebben een gezamenlijk portfolio van HD spraak- en video-oplossingen aangekondigd, geïntegreerd met het Microsoft Lync/OCS-platform. Daarnaast werken Polycom en Microsoft aan de ontwikkeling van een collaboration tool voor groepen. De oplossing is geschreven voor Lync en draagt de werktitel ‘Rally’.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business