Nieuws

CommVault VIRAL ondersteunt VMware-resellers

CommVault heeft een eenvoudig schaalbare en convergente virtuele referentiearchitectuur met geïntegreerde back-up, recovery en archivering bedacht. Het bedrijf introduceert het programma voor resellers onder de naam Virtual Infrastructure Reference Architecture Leaders (VIRAL).

Oplossingen op basis van VIRAL moeten resellers en eindgebruikers helpen kosten te verlagen, risico’s te verkleinen en sneller virtuele infrastructuren in te zetten. De behoefte aan technologie voor virtuele servers groeit nog altijd, stelt CommVault vast. Bedrijven hebben behoefte aan een efficiënt en flexibel IT-raamwerk voor de ondersteuning van bedrijfskritische processen.

Dat is alleen te realiseren als computing-, netwerk-, opslag- en databeheer-resources op de juiste manier zijn ontworpen en ingezet. Virtuele infrastructuren lossen met gestandaardiseerde bouwblokken een gedeelte van het probleem op, maar databescherming blijft daarbij vaak een probleem. Dat brengt risico’s en onnodige kosten met zich mee. Met de introductie van VIRAL wil CommVault aandacht schenken aan databescherming in die virtuele infrastructuren.

Sneller naar de cloud
Het nieuwe channelprogramma moet de groei en verspreiding versnellen van virtuele infrastructuren bij grote bedrijven, serviceproviders en publieke en hybride cloudleveranciers. VIRAL omvat een referentiearchitectuur op basis van VMware-software, Dell-hardware en de CommVault Simpana 9-softwaremodules voor back-up, recovery en archivering.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business