Nieuws

Drie zaken die u moet veranderen voor succes in de cloud

Migreren naar de cloud betekent dat u drie zaken moet veranderen: mensen, processen en technologie.

Bedrijven verplaatsen heel wat toepassingen versneld naar de cloud. Meestal publiek, maar ook privaat. Uit de ervaringen van de laatste jaren kunnen we een belangrijke les trekken. Voor een succesvolle migratie naar de cloud moet u drie zaken veranderen:

1. Mensen

De cloud vraagt andere vaardigheden van uw mensen dan vroeger. Ze moeten nieuwe programmeeraanpakken en programmeertalen begrijpen. Ze moeten weten hoe cloud-native toepassingen te bouwen en regelmatig opnieuw te bouwen. U hebt architecten en ontwikkelaars nodig die begrijpen hoe cloudgebaseerde platformen werken.

2. Processen

Ook allerlei processen in uw bedrijf veranderen met de cloud. Met het gebruik van devops als aanpak om snel cloudgebaseerde toepassingen te bouwen en uit te rollen, moet u omgaan met continuous delivery, development, integration en deployment. Waar vroeger nog heel wat manueel werk aan te pas kwam, moet u dat nu allemaal automatiseren.

3. Technologie

Uiteraard verandert ook de technologie. Clouds verschillen van traditionele platformen, zelfs al lijken componenten zoals besturingssystemen en databases hetzelfde en werken ze hetzelfde. Het zijn multitenant systemen met hun eigen functies waaruit u zo goed mogelijk voordeel moet uithalen.

In samenwerking met InfoWorld.com.

Op 30 september organiseert Minoc Data Services een seminarie waarop u alles te weten komt over uw organisatie en de cloud en over clouddiensten in het algemeen. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business