Nieuws

Nu ook Duitse en Franse verkopers welkom op bol.com

De Nederlands-Belgische hegemonie op bol.com komt aan z'n einde, nu de marktplaats wordt opengesteld voor verkopers uit onze buurlanden.

 

Bol.com opent de deuren voor Franse en Duitse verkopers. Met de komst van de internationale handelaars, kunnen consumenten van de Lage Landen rekenen op een nog groter productaanbod, maar zullen Nederlandse en Belgische verkopers moeten opboksen tegen meer concurrentie.

 

De introductie van de Duitse verkopers wordt mede mogelijk gemaakt door het Tradebyte, een cloudplatform waarmee verkopers op meerdere kanalen hun waren kunnen aanbieden. Behalve bol.com maakt Tradebyte het bijvoorbeeld ook mogelijk om op Zalando, eBay en Amazon te betalen. Franse verkopers kunnen zich wenden tot het platform Lengow om hun producten aan bol.com toe te voegen.

[related_article id=”166727″]

Voorlopig zijn er een 60-tal handelaars die de overstap maken naar bol.com. Geen groot aantal, maar dat is ook niet de bedoeling, legt woordvoerster Marjolein Verkerk uit aan Twinkle Nederland. “We hebben niet de ambitie om dit groot op te zetten, want we willen de focus houden op Nederlandse en Belgische verkopers.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business