Maaltijdbezorgdienst van TripAdvisor komt naar België

TripAdvisor en Deliveroo slaan de handen in elkaar om je een complete vakantie te bieden. Alles van de reis tot je lunch wordt verzorgd door de bedrijven.

De populaire reiswebsite TripAdvisor gaat een samenwerking aan met Deliveroo, een maaltijdbezorgdienst. Hongerige reizigers en locals in Europa, het Midden-Oosten en Azië kunnen van de nieuwe functie proeven. De toevoeging van een maaltijdbezorgdienst moet de ervaring van TripAdvisor-klanten completer maken.

De integratie van het Deliveroo-netwerk komt in de TripAdvasor-website voor mobiele toestellen en computers en in de app. In je vertrouwde reisapp kan je zo’n 20.000 restaurants in meer dan 140 steden terugvinden. Eenmaal je klikt op de bestelknop, wordt je naar het online platform van Deliveroo gebracht. Hier kan je je uiteindelijke bestelling plaatsen.

De nieuwe functie komt naar 12 landen in Europa, waaronder België en Nederland. Ook in het Midden-Oosten worden hongerige reizigers bediend en Aziatische restaurants vinden eveneens hun weg naar het platform.

“Dankzij onze samenwerking met Deliveroo bieden onze restaurantlijsten een nieuwe manier voor de TripAdviser-gemeenschap om te interageren. TripAdvisor is al een efficiënt marketing platform voor restaurants en nieuwe diensten zoals maaltijdbezorgservices creëren extra waarde voor bedrijven en consumenten,” zegt Bertrand Jelensperger van TripAdvisor Restaurants.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business