Nieuws

Google Keep voegt groter canvas toe voor getekende notities

Android-gebruikers konden reeds makkelijk notities typen en tekenen met Google Keep. Het canvas voor getekende notities heeft nu een kleine upgrade gekregen.

 

Als je een Android-smartphone hebt, is de kans groot dat je Google Keep gebruikt of al eens hebt zien verschijnen op je scherm. Deze handige app behoort tot de uitgebreide selectie aan Google-apps en laat je makkelijk notities nemen op je smartphone. Als je verbinding hebt gemaakt met het internet, kan je die notities vervolgens ook makkelijk terugvinden in je browser op je laptop of pc en vice-versa.

 

Deze handige app heeft nu een kleine, maar zeer welkome update gekregen, vooral voor de liefhebbers van de getekende notities. Tot nu toe was het notitieschermpje voor getekende notities even groot als dat voor getypte notities en kon je soms tegen problemen aan lopen met het kleine canvas.

 

Als je handgetekende notitie nu aan de bodem van het scherm komt, dan geeft de app een melding dat er automatisch meer ruimte gecreëerd zal worden. Op je smartphone kan je dan naar beneden scrollen door met twee vingers te swipen of met je muiswiel voor de browserversie. Of je oneindig kan blijven scrollen, staat nergens aangegeven, maar onderstaande GIF van AndroidPolice laat alvast zien dat er meer dan genoeg tekenruimte beschikbaar wordt gesteld.

 

 

Tot slot zou deze update live moeten zijn in versie 5.0.481.05 van Google Keep. Als de update nog niet automatisch is uitgevoerd, kan je dit steeds handmatig doen in de Play Store of gebruik maken van het APK-bestand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business