Nieuws

Amazon levert nu zelfs tot aan de koffer van je Honda

De e-commercegigant breidt zijn diensten uit naar je achterbak.

Amazon blijft zijn diensten en leveropties maar verder uitbreiden, misschien zelfs zodat jij straks geen excuus meer zou hebben om dat ene ding niet te kopen dat je zojuist in je winkelkarretje hebt gelegd. Vorig jaar lanceerde Amazon een autoleverdienst voor GM- en Volvo-eigenaars, een dienst die Amazon uiteindelijk ook heeft aangeboden aan Ford- en Lincoln-eigenaars. Nu breidt Amazon deze optie verder uit naar Honda-wagens. Dat wil zeggen dat je pakje nu geleverd kan worden tot aan je auto, waar die ook geparkeerd staat. 

Je auto moet wel aan een aantal eisen voldoen om te kunnen gebruikmaken van de dienst. Zo moet je bijvoorbeeld beschikken over een abonnement op de HondaLink Remote Services, aangezien je je auto vanop een afstandje moet ontgrendelen wanneer de koerier aankomt. Daarnaast moet je ook nog lid zijn van Amazon Prime en moet je je bevinden in één van de 50 steden waarin de dienst aangeboden wordt.  

Als je kiest voor de autolevering, dan moet je parkeren op twee blokken van je leveradres, en dat tussen 11 en 3 uur. De chauffeur zal dan je wagen lokaliseren door middel van de GPS-locatie. De HondaLink-app zelf is gratis, maar het Remote Services-pakket kost je 110 dollar na een proefperiode van 3 maanden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business