Nieuws

Jabra lanceert de Connect 5t voor 169 euro

Binnen de bestaande Jabra Connect-serie brengt het merk een nieuwe set earbuds voor thuiswerk uit: de Connect 5t voor 169 euro.

Vandaag introduceert Jabra de nieuwe Connect 5t als het derde product binnen de Connect-serie. Samen met de Connect 4h, een flexibele headset, en de Jabra Connect 4s, een draagbare speakerphone, vormt de Connect 5t een reeks producten, verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, die gemaakt zijn voor iedereen die flexibele oplossingen zoekt om het werken op afstand gemakkeijker te maken. De earbuds voegen de voordelen van True Wireless oordopjes toe aan de serie en beloven een goede ondersteuning te zijn voor het werken op afstand.

Jabra Connect 5t

In een tijdperk waarin thuiswerken de standaard is, is het hebben van de juiste tools en technologie prioriteit. Volgens een onderzoek van Jabra kiest 57 procent van de werknemers voor een flexibel werkmodel, terwijl 28 procent volledig op afstand werkt. De earbuds zijn gebaseerd op de onlangs aangekondigde Elite 5 earbuds en kunnen voor zowel thuiswerk als in je vrije tijd gebruikt worden.

De Jabra Connect 5t is vanaf nu verkrijgbaar voor €169.99.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business