Nieuws

OnePlus 11 krijgt mysterieuze nieuwe kleurvariant

OnePlus 11 Jupiter kleur
OnePlus heeft via Weibo een teaser verspreid voor een nieuwe, mysterieuze kleurvariant van de OnePlus 11.

OnePlus schrijft op het Chinese Weibo dat een nieuwe kleurvariant in aantocht is. OnePlus-topman Li Jei meldt dat de nieuwe kleurvariant gebruikmaakt van “ongekende materialen en vakmanschap”, en hint op een uniek patroon voor ieder afzonderlijk toestel. “Iedereen is uniek. Is het mogelijk dat elke telefoon er ook uniek uit kan zien?”, schrijft de topman.

Patronen van Jupiter

Op de foto’s die OnePlus bij het bericht voegde, zien we de contouren van de OnePlus 11 afgebeeld op planeet Jupiter. Het is goed mogelijk dat de nieuwe variant het patroon van de planeet meekrijgt in het (glazen) paneel achterop. Een eerste bevestiging daarvoor zien we alvast op afbeeldingen van SnoopyTech. Hoewel we de patronen van Jupiter niet meteen herkennen, is het zeker en vast uniek, en lijkt het ontwerp inderdaad per toestel te verschillen.

Welk materiaal OnePlus gebruikt voor de achterzijde, is niet bekend. Op één van de afbeeldingen die SnoopyTech heeft gedeeld, krijgt het toestel een glanzende afwerking mee, terwijl een ander beeld juist een matte afwerking toont. Aangezien Jei in zijn bericht spreekt over ongekende materialen, zou er gebruikgemaakt kunnen worden van marmer. Het frame van de telefoon wordt alvast gemaakt van aluminium, net als bij de reguliere OnePlus 11. Ditmaal krijgt het wel een gouden coating mee.

Neem bovenstaande details – zeker over het materiaal voor de achterzijde – met een korreltje zout. OnePlus heeft vooralsnog geen details daarvan bevestigd, en het betreffen dus nog geruchten.

Specificaties

Vermoedelijk zal het toestel qua specificaties wel gelijk zijn aan de reguliere OnePlus 11. Verwacht dus de gewoonlijke high-end zaken, zoals de Snapdragon 8 Gen 2-chipset van Qualcomm, een 6,7-inch QHD+ AMOLED-scherm met 120 Hz (variabele) beeldverversing. Verder vind je intern nog de 5.000 mAh-batterij, die met 100 watt geladen kan worden.

Voor de camera’s werkt OnePlus nog altijd samen met camerafabrikant Hasselblad. De primaire camera heeft daarbij een 50 MP-resolutie, terwijl de groothoekcamera foto’s schiet in 48 MP. De telefotocamera schiet kiekjes in 32 MP.

OnePlus biedt de 11 aan in twee opslagconfiguraties, met 8 GB RAM en 128 GB opslag of 16 GB RAM en 256 GB opslagcapaciteit. Net als de OnePlus 10 Pro is de 11 tot op heden verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en groen. Of de Jupiter-kleuroptie ook in België en Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog ongeweten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business