Nieuws

Stream ‘Up Here’ vanaf 24 maart op Disney Plus

Up Here
Geniet je van muzikale series? Dan mag je Up Here alvast niet missen. Vanaf vrijdag 24 maart kun je de serie op Disney Plus streamen.

Kunnen muziek en comedy je wel smaken, dan mag je Up Here zeker niet missen. Up Here draait om Lindsay (Mae Whitman) en Miguel (Carlos Valdes) die verliefd op elkaar worden. Om die liefde ook te laten werken moeten ze wel één probleem overwinnen: stemmetjes in hun hoofd. Gemakkelijk is dat echter niet als de stemmetjes letterlijk bij je aan de eettafel of naast je in de metro zitten.

Muziek en dans moet het kersverse stel door de herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën heen trekken. Of ze dat ook lukt? Daarvoor zul je uiteraard de serie moeten kijken. Die bestaat uit één seizoen en speelt zich af in het New York van 1999.

Mocht dit je nog niet direct aantrekken, bedenk je dan dat de serie werd ontwikkeld en geregisseerd door de regisseur van Hamilton (Thomas Kail), dat de muzikale aspecten werden ontwikkeld door de songwriters van Frozen (Kirsten Anderson-Lopez en haar man Robert Lopez) en de scriptschrijvers van Tick, Tick… BOOM! (Steven Levenson).

Streamen via Disney Plus

Het gehele seizoen (8 afleveringen) is vanaf 24 maart te bingen op Disney Plus. Nog geen lid van de streamingsdienst? Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business